2015. február 4., szerda

Welcome

Helló, kedves idegen! :)
Sokáig gondolkodtam azon, hogy üdvözlést, vagy egy kis részletet írjak a tervezett történetből, de úgy döntöttem, hogy egyszerre letudom mind kettőt.

Pár dolog rólam...Kittinek hívnak, de a suliban majdnem mindenki Kikynek becéz. 15 éves vagyok és Budapesten lakok. Nagyon szeretek úszni, futni és írni. Oh, az írás... Nem is tudom mióta, kb olyan 3- 4 éve írok történeteket kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de már nagyon régóta az életem része az, hogy írhassak valamit.

Most pedig egy kis ízelítő a történetből... Amelia nemrég szakított a barátjával és próbál új életet kezdeni ami nem nagyon megy neki, mert a szerelmével nemhogy egy suliba járnak, de még osztály társak is. A fősuliba új srác érkezik aki jó pár évvel idősebb Liánál. Minden lány álma, és pont olyan srác akire Ameliának nincsen szüksége. Ethan viszont nem adja fel, a fejébe vette, hogy így vagy úgy, de meghódítja a lányt. Viszont ha ez még nem lenne elég Liának; még meg kell birkóznia a többi problémáival.

1-2 dolog az oldalról... Ha bármilyen észre vételed van akkor nyugodtan közöld az oldalt lévő chatben. A történetben megtalálhatóak lesznek a trágár szavak, illetve +16 és +18-as jelenetek is előfordulhatnak!
Úgy terveztem, hogy hetente 1 részt hozok mivel a suli mellett nem sok időm lenne, de ahogy bekövetkezik a nyár szerintem 2 rész lesz hetente. :) Szombaton lesz az új rész, ha minden jól megy, de lehet lesz pár nap késés a tanulás miatt, viszont igyekszem tartani magam a heti 1 adaghoz. ;) Ha tetszik az oldal  írj kommenteket az adott részekhez, ha van kedved és várlak vissza mindennap. :)

Jó szórakozást
Kitti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése